Pennonia Meseszép (helder groen)

Pennonia Meseszép (helder groen) Pennonia Meseszép (helder groen) Pennonia Meseszép (helder groen) Pennonia Meseszép (helder groen) Pennonia Meseszép (helder groen)
Pennonia Meseszép (helder groen) Pennonia Meseszép (helder groen) Pennonia Meseszép (helder groen) Pennonia Meseszép (helder groen) Pennonia Meseszép (helder groen)
Pennonia Meseszép (helder groen)
0 Review | Review toevoegen
"De naam 'Fairy Tale' is gekozen omdat de levendige groene kleur in zekere zin staat voor een levendige verbeelding.

Artikelnummer

PEN-039

€ 12,50
Prijs per stuk

Voorraad : 2

Het aantal spaarpunten dat je voor dit product ontvangt is 2
Variatie: Pennonia Meseszép (helder groen)
Aantal: 
Bestellen
 
Op verlanglijst

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

"De naam 'Fairy Tale' is gekozen omdat de levendige groene kleur in zekere zin staat voor een levendige verbeelding. Als we aan sprookjes denken, denken we vaak aan kleurrijke, vrolijke verhalen en deze kleur wil dit heldere, vrolijke aspect van alles wat met verhalen, schrijven en vulpeninkt te maken heeft tot uitdrukking brengen."

Over Pennonia inkten:
Pennonia is een deskundig en gepassioneerd bedrijf en werd opgericht in 2018 door Máté Bikfalvi met als doel een unieke schrijfervaring te bieden die de tand des tijds doorstaat. 
Alle Pennonia inkten worden met de hand gemaakt met behulp van hoogwaardige ingrediënten, nauwkeurige doseringen en een scheutje passie voor schrijven en inkten om je levendige, mooie kleuren te geven om mee te schrijven. Ze zijn ontworpen om feilloos te werken met je favoriete schrijfinstrumenten en bieden een soepele, aangename schrijfervaring. Pennonia inkten kunnen ook worden aangepast met verschillende kleuren glanspoeders op basis van jouw voorkeur.

Elke fles is met de hand geëtiketteerd met Clairfontaine Clairmail 60 g/m2 wit papier en de flessen zelf zijn amberkleurige glazen flessen van farmaceutische kwaliteit om de inkten te beschermen tegen UV-licht. De brede mond van de fles (4 cm) is uitstekend voor het vullen van elk soort vulpen en vermindert de kans dat ze per ongeluk omvallen tijdens het vullen.

Alle inkten worden zorgvuldig verpakt in eenvoudige maar mooie dozen om ze veilig te houden tijdens het transport totdat ze in de schappen liggen.

Over glinstering: Als u besluit om glinsterpoeder aan uw inktbestelling toe te voegen, houd er dan rekening mee dat deze inkten uw pen kunnen verstoppen of ervoor zorgen dat deze moeilijk schoon te maken zijn. Gebruik alleen glinsterende inkt als u bereid bent de nadelen ervan te accepteren. We raden aan om dippennen of vulpennen te gebruiken die gemakkelijk uit elkaar te halen en grondig schoon te maken zijn.

Eigenschappen:
  • Type: Inktpot - glas
  • Flesopening: 4 cm
  • Kleur: vuil groen
  • Inhoud: 60ml

Sorteren op:

Geen reviews gevonden.

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Jouw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen jou zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.