Pennonia Danuvius

Pennonia Danuvius Pennonia Danuvius Pennonia Danuvius Pennonia Danuvius
Pennonia Danuvius Pennonia Danuvius Pennonia Danuvius Pennonia Danuvius
Pennonia Danuvius
0 Review | Review toevoegen
Deze inkt gebruikt de Latijnse naam van de Donau, een reis terug naar iets elementairs. Net als de rivier zelf...

Artikelnummer

PEN-004

€ 12,50
Prijs per stuk

Voorraad : 2

Het aantal spaarpunten dat je voor dit product ontvangt is 2
Variatie: Pennonia Danuvius
Aantal: 
Bestellen
 
Op verlanglijst

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

Deze inkt gebruikt de Latijnse naam van de Donau. De rivier is bijzonder omdat hij door beide landen stroomt waar de oprichter vandaan komt, Hongarije en Roemenië, en in elk land biedt hij verschillende ervaringen.
Terwijl de Donau in Hongarije vaak wordt afgebeeld naast Boedapest of Visegrád, vormt hij in Roemenië de Donaudelta, een wilde, majestueuze plek... een reis terug naar iets elementairs. Net als de rivier zelf, probeert ook de inkt verschillende ervaringen te bieden aan wie hem gebruikt en hem mee te nemen naar een magische plek van schakeringen en kleuren.

Deze inkt maakt deel uit van een miniserie schaduwinkten, die bijzonder goed werken met penselen, brushpennen en dippennen. Ze komen echt tot leven als ze worden gebruikt in schrijfinstrumenten waaruit de inkt op papier kan vloeien.
Natuurlijk zijn ze ook geweldig voor vulpenschetsen en zelfs voor schrijven, maar het effect is meer ingetogen dankzij de aard van deze schaduwinkten. Een mantra die goed is om in gedachten te houden: hoe breder en natter de penpunt, hoe beter.

Over Pennonia inkten:
Pennonia is een deskundig en gepassioneerd bedrijf en werd opgericht in 2018 door Mate Bikfalvi met als doel een unieke schrijfervaring te bieden die de tand des tijds doorstaat. 
Alle Pennonia inkten worden met de hand gemaakt met behulp van hoogwaardige ingrediënten, nauwkeurige doseringen en een scheutje passie voor schrijven en inkten om je levendige, mooie kleuren te geven om mee te schrijven. Ze zijn ontworpen om feilloos te werken met je favoriete schrijfinstrumenten en bieden een soepele, aangename schrijfervaring. Pennonia inkten kunnen ook worden aangepast met verschillende kleuren glanspoeders op basis van jouw voorkeur.

Elke fles is met de hand geëtiketteerd met Clairfontaine Clairmail 60 g/m2 wit papier en de flessen zelf zijn amberkleurige glazen flessen van farmaceutische kwaliteit om de inkten te beschermen tegen UV-licht. De brede mond van de fles (4 cm) is uitstekend voor het vullen van elk soort vulpen en vermindert de kans dat ze per ongeluk omvallen tijdens het vullen.

Alle inkten worden zorgvuldig verpakt in eenvoudige maar mooie dozen om ze veilig te houden tijdens het transport totdat ze in de schappen liggen.

Over glinstering: Als u besluit om glinsterpoeder aan uw inktbestelling toe te voegen, houd er dan rekening mee dat deze inkten uw pen kunnen verstoppen of ervoor zorgen dat deze moeilijk schoon te maken zijn. Gebruik alleen glinsterende inkt als u bereid bent de nadelen ervan te accepteren. We raden aan om dippennen of vulpennen te gebruiken die gemakkelijk uit elkaar te halen en grondig schoon te maken zijn.

Eigenschappen:
  • Type: Inktpot - glas
  • Flesopening: 4 cm
  • Kleur: Blauw/grijs
  • Inhoud: 60ml

Sorteren op:

Geen reviews gevonden.

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Jouw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen jou zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.